Φρέσκα Προϊόντα


Notice: Array to string conversion in /home/agrodiktyo/public_html/components/com_content/models/articles.php on line 127

Notice: Array to string conversion in /home/agrodiktyo/public_html/components/com_content/models/articles.php on line 127
Κρεμμύδια Κρεμμύδια φρέσκα υψηλής ποιότητας. Read more
Πατάτες   Πατάτες φρέσκες υψηλής ποιότητας. Read more
Καρότα Φρέσκα Καρότα υψηλής ποιότητας.  Read more

Μοχθούμε για την εξασφάλιση καλύτερης τροφής για έναν καλύτερο κόσμο μέσα από εξαιρετικές λύσεις ανά καλλιέργεια και είμαστε υπερήφανοι για την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρουμε στους πελάτες μας.

Βοηθώντας τους καλλιεργητές να αντιμετωπίσουν τις παγκόσμιες προκλήσεις Read more...

Millagro 4 SC

Διασυστηματικό εκλεκτικό και μεταφυτρωτικό ζιζανιοκτόνο για την καταπολέμηση αγρωστωδών και ορισμένων πλατύφυλλων ζιζανίων στο καλαμπόκι.

nicosulfuron 4% β/ο 

Κατηγορία και τρόπος δράσης

Διασυστηματικό μεταφυτρωτικό ζιζανιοκτόνο, για την καταπολέμηση ορισμένων αγρωστωδών και πλατύφφυλων ζιζανίων σε καλλιέργειες αραβοσίτου.

Οδηγίες χρήσης

Τρόπος εφαρμογής
  • Μεταφυτρωτικός ψεκασμός φυλλώματος με πίεση μικρότερη από 2,5 Atm με τα συνήθη ψεκαστικά εδάφους και με 20 – 40 λίτρα ψεκαστικού υγρού ανά στρέμμα, με μπεκ τύπου σκούπας.
Τρόπος παρασκευής ψεκαστικού υγρού
  • Αδειάζουμε την απαιτούμενη ποσότητα του σκευάσματος στο δοχείο του ψεκαστήρα ή σε άλλο δοχείο το οποίο έχουμε προηγουμένως γεμίσει μέχρι τη μέση με νερό.
  • Αναδεύουμε ενώ παράλληλα με το υπόλοιπο νερό.
strong>Συνδυαστικότητα
  • Να μην αναμειγνύεται με άλλα σκευάσματα (να εφαρμόζεται μόνο του).

Φάσμα δράσης

Πεδίο εφαρμογήςΣτόχοιΔόσεις (κ.εκ/στρ)Χρόνος εφαρμογής
Καλαμπόκι Αγρωστώδη ζιζάνια:
Μουχρίτσα (Echinochloa crus–galli) 100 1-3 φύλλα
100-150 1-2 αδέλφια
Σετάριες (Setaria spp) 100 2-4 φύλλα
Βέλιουρας (Sorghum halepense)
• από σπόρο 100 μέχρι 8 φύλλα
• από ρίζωμα 125-150 10-20 εκ. ύψος
Πλατύφυλλα ζιζάνια:
Βλήτα (Amaranthus spp) 100 2-4 φύλλα
Τάτουλας (Datura stramonium) 100-150 2-4 φύλλα
Παρατηρήσεις
  1. Όταν έχουμε σταδιακή εμφάνιση των ζιζανίων στο χρόνο, συνιστώνται 2 εφαρμογές σε μεσοδιαστήματα 1 – 2 εβδομάδων, ως εξής: 1η εφαρμογή με δόση 100 κ. εκ / σρεέμμα και 2η εφαρμογή με δόση 50 εκ./ στρέμμα.

Στοιχεία φυτοτοξικότητας

  • Να μη χρησιμοποιείταιόταν ο αραβόσιτος βρίσκεται υπό stress υγρασίας και σε θερμοκρασίες πάνω από 25 ο C και κάτω από 10 ο C.
  • Κατά την 1η – 2η εβδομάδα μετά την εφαρμογή είναι δυνατόν να παρατηρηθούν χλωρώσεις στα φύλλα του καλαμποκιού. Το φαινόμενο αυτό είναι συνάρτηση της χρησιμοποιούμενης δόσεως, είναι δε παροδικό. Δεν επηρεάζει την ανάπτυξη της καλλιέργειας ή τις αποδόσεις.
  • Να μην χρησιμοποιείται στο "γλυκό καλαμπόκι" και σε καλλιέργειες σποροπαραγωγής.
  • Να μην εφαρμόζεται σε καλλιέργειες στις οποίες έγινε χρήση κοκκώδους οργανοφωσφορικού εντομοκτόνου κατά τη σπορά. Η εφαρμογή του να απέχει τουλάχιστον μία εβδομάδα από τον ψεκασμό φυλλώματος με οργανοφωσφορικό εντομοκτόνο.

Σήμανση σκευάσματος

Xi - Ερεθιστικό

Προσοχή!

Η χρήση των φυτοπροστατευτικών προϊόντων πρέπει να γίνεται πάντα σύμφωνα με τις οδηγίες της ετικέτας.

Τα στοιχεία που αναφέρονται στην ιστοσελίδα έχουν ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν υποκαθιστούν σε καμία περίπτωση τις αναγραφόμενες, επί της ετικέτας, οδηγίες χρήσεως.

Copyright ©2012-2019 www.agrodiktyo.com powered by ColorClinic.gr