Φρέσκα Προϊόντα


Notice: Array to string conversion in /home/agrodiktyo/public_html/components/com_content/models/articles.php on line 127

Notice: Array to string conversion in /home/agrodiktyo/public_html/components/com_content/models/articles.php on line 127
Κρεμμύδια Κρεμμύδια φρέσκα υψηλής ποιότητας. Read more
Πατάτες   Πατάτες φρέσκες υψηλής ποιότητας. Read more
Καρότα Φρέσκα Καρότα υψηλής ποιότητας.  Read more

Μοχθούμε για την εξασφάλιση καλύτερης τροφής για έναν καλύτερο κόσμο μέσα από εξαιρετικές λύσεις ανά καλλιέργεια και είμαστε υπερήφανοι για την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρουμε στους πελάτες μας.

Βοηθώντας τους καλλιεργητές να αντιμετωπίσουν τις παγκόσμιες προκλήσεις Read more...

Force 1,5 GR

Kοκκώδες εντομοκτόνο που καταπολεμά έντομα εδάφους.

tefluthrin 1,5% β/β 

Πυρεθρινοειδές εντομοκτόνο. Καταπολεμά έντομα εδάφους. Παρεμποδίζει τη λειτουργία των διαύλων ιόντων νατρίου (sodium channel modulator) προκαλώντας παρατεταμένο άνοιγμα αυτών που οδηγεί σε υπερευαισθησία του νευρικού συστήματος, διακοπή της διατροφής, παράλυση και τελικά το θάνατο του εντόμου. Δρα δι’ επαφής μέσω της απορρόφησής του από την επιδερμίδα, αλλά έχει και κάποια δράση δια του στομάχου.

Δεν είναι διασυστηματικό αλλά έχει δράση με ατμούς. Έχει γρήγορη αρχική δράση (knockdown effect) και αρκετή υπολειμματική διάρκεια. Επιπλέον, λόγω των ατμών που δημιουργούνται στην εδαφική ζώνη, τα έντομα απομακρύνονται και δεν πλησιάζουν τα φυτά στη γραμμή εφαρμογής.

Οδηγίες χρήσης

Τρόπος εφαρμογής
  • Εφαρμογή κατά τη σπορά ή τη φύτευση, με κατάλληλο κοκοδιανομέα.
  • Εάν δεν υπάρχει ο κατάλληλος εξοπλισμός, μπορεί να διανεμηθεί κατά μήκος της γραμμής σποράς ή φύτευσης με άλλα κατάλληλα μέσα και στη συνέχεια να ενσωματωθεί ελαφρά στο έδαφος (3-5cm).
  • Να δίνεται ιδιαίτερη προσοχή στην καλή ενσωμάτωση για την προστασία πτηνών και άλλων ζώων.
Οδηγίες για την ασφαλή απόσυρση της συσκευασίας
  • Τα κενά μέσα συσκευασίας καταστρέφονται με σκίσιμο ή τρύπημα, για την διασφάλιση της μη περαιτέρω χρήσης, και εναποτίθενται όλα σε σημεία συλλογής για ανακύκλωση ή ανάκτηση ενέργειας.

Φάσμα δράσης

ΚαλλιέργειαΕχθρόςΔόση Εφαρμογής (γρ. σκ./στρ.)Τρόπος και χρόνος εφαρμογής
Ζαχαρότευτλα
Βαμβάκι
Αραβόσιτος
Βιομηχανική τομάτα
Πατάτα
Καπνός
Σιδηροσκώληκες (Agriotes spp.) 350-500 (1) Εφαρμογή με ενσωμάτωση στη γραμμή σποράς ή φύτευσης, κατά τη σπορά ή τη μεταφύτευση
Παρατηρήσεις
  1. Το εύρος της δόσης είναι ανάλογο του αναμενόμενου επιπέδου προσβολής και του ιστορικού της περιοχής.

Στοιχεία φυτοτοξικότητας

Δεν είναι φυτοτοξικό στις συνιστώμενες καλλιέργειες και δόσεις εφαρμογής, εφόσον τηρούνται οι οδηγίες χρήσης που αναγράφονται στην ετικέτα.

Σήμανση σκευάσματος

Χn - επιβλαβέςN - επικίνδυνο για το περιβάλλον

Προσοχή!

Η χρήση των φυτοπροστατευτικών προϊόντων πρέπει να γίνεται πάντα σύμφωνα με τις οδηγίες της ετικέτας.

Τα στοιχεία που αναφέρονται στην ιστοσελίδα έχουν ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν υποκαθιστούν σε καμία περίπτωση τις αναγραφόμενες, επί της ετικέτας, οδηγίες χρήσεως.

Copyright ©2012-2019 www.agrodiktyo.com powered by ColorClinic.gr